Kütahya'da Deprem

AFAD henüz olumsuz bir ihbar gelmediğini açıkladı. Depremin derinliği ise 64 olarak duyuruldu.


Mustafa Parcin Adli Kullanicinin Cografya Panosundaki Pin Cografya Ders Calisma Ipuclari Okuma Calismasi

özgürses - Kütahyada hissedilir derecede deprem HABERİN TAMAMINI İZLEYİNİZ.

Kütahya'da deprem. 19 Mayıs 2011 günü Türkiye saati ile 2315te merkez üssü Türkiyenin Kütahya İline bağlı Simav. KÜTAHYADA DEPREM BEKLENİYOR MU. KÜTAHYADA DEPREM BEKLENİYOR MU.

Kütahyada yaşayan vatandaşlar güne depremle uyandı. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 39 olarak açıkladı. AFADın verilerine göre Kütahyanın Altıntaş ilçesinde saat 1822de 35 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Saat 2317 sularında merkez üssü Kütahya Simav olan 59 büyüklüğünde deprem meydana geldiKütahyanın Simav ilçesinde meydana gelen 59 büyüklüğündeki deprem. Kütahyanın Simav ilçesinde dün gece yerel saatle 2315te 59 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kütahyada saat 1404te çevre illerden de hissedilen bir deprem meydana geldi.

Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne ait olup Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve. Kütahyanın Simav ilçesinde meydana gelen deprem Manisanın Demirci ilçesinde de tüm şiddetini gösterdi. Kandilli depremin büyüklüğünü 39 olarak kaydetti.

AFAD verilerine göre Depremin derinliği 1207 km olarak ölçüldü. Deprem çevre illerden de hissedildi. Deprem yerin 701 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Kütahya Belediye Başkanı 5-6 saniye sürdü olumsuz bir durum yok dedi. Kütahyada saat 1404te 5 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. 49 Kandilli Rasathanesinin verilerine göre saat 1404te Kütahya Aydınlarda 49 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD Kütahyada saat 0600da gerçekleşen depremin büyüklüğünü 38 olarak duyurdu. If playback doesnt begin shortly try restarting your device. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığının merkez üssünü Altıntaş ilçesi Gecek köyü yakınların olarak saptadığı deprem saat 1404te meydana geldi.

Depremin derinliği 716 kilometre olarak açıklandı. Yerin 716 kilometre derinliğinde olan deprem Altıntaş ilçesinin yanı sıra kent merkezi. AFADdan yapılan açıklamaya göre Kütahyanın Altıntaş ilçesinde 35 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kütahyada 5 büyüklüğünde deprem 2 İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı Kütahyanın Altıntaş ilçesinde meydana gelen depreme ilişkin Twitterdan açıklama yaptı. Merkez üssü Altıntaş ilçesi olan deprem çevre illerde de hissedildi. Kütahyada 59 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Deprem anı bir çok iş yeri market ve mobese tarafın. Kandilli Rasathanesinden alınan bilgilere göre Kütahyada saat 0600da deprem meydana geldi. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Kütahyanın Gediz ilçesinde deprem oldu. Kütahya Simavda deprem 19 mayıs 2011 tarihinde gece saat 2315te meydana gelen deprem kısa bir süre önce siyanür barajındaki çökmeyle sarsılan Kütahyayı vurdu. Kütahyada 35 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi yakınları olan 5 büyüklüğündeki deprem yerin 7 kilometre. AFAD saat 0600da Kütahyanın Gediz ilçesinde 38 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Uzaklıkta Simav ilçesine yakın yaşandı.

Kütahyanın Altıntaş ilçesinde saat 1404te 50 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Kütahya merkezine 77 km. AFADdan son dakika deprem açıklaması geldi.

AFAD depremin yerin 7 kilometre. Çataklı paylaşımında Kütahyanın Altıntaş ilçesinde saat 1404te 50 büyüklüğünde bir deprem. Depremde 2 kişi hayatını kaybederken biri ağır 79 kişinin.

Kütahyada korkutan deprem 5le salladı.


Virusten Olen Kisi Et Aracinda Tasindi Guncel Haberler Gelin


Deprem Oncesi Alinacak Onlemler Deprem Sonrasi Yapilmasi Gerekenler Depreme Karsi Alinac Dekorasyon Fikirleri Ev Dekorasyon Fikirleri Kendin Yap Ev Dekorasyonu


Bigudili Anne Blogger Yalniz Anne Olmak Babasiz Cocuk Buyutmek Anne Olmak Anne Ebeveyn Olmak


Habereyorum Adli Kullanicinin Anlar Panosundaki Pin Atina Yunanistan Haber


Haber Sitesi Adli Kullanicinin Haberbox Panosundaki Pin Baskanlar Marmaris Haber


Kutahya Da Kurumsal Kiracili 600 M2 Dukkan 2021 Duk Honda Isyeri


Turkiye Nin Ovalari Ekonomik Cografya Fiziki Cografya Altinci Sinif


Samsun Da Pitbull Dehseti Guncel Ve Son Dakika Haberler Habermark Pitbull Kopek Fotograf


1 Milyon Evin Yarisi Sigortali Alaturka Online Dogal Afetler Evler Bina


Van Da 3 6 Buyuklugunde Deprem Haber Hayat Ikiz


Haberler Panosundaki Pin


Asayis Haberleri Panosundaki Pin


10 Kasim 2020 Doruk Gazetesi Sayfa 3 Haber Alintilar Kalkuta


Kutahya Tamga Ekibi Deprem Alaninda Alanlar


A Bilgi Haber Tespit Panosundaki Pin


Kutahya Da Deprem Panige Neden Oldu Guncel Ve Son Dakika Haberler Habermark Arastirma Enstitusu Haber Arastirma


Usakhaberajansi Panosundaki Pin


Riski En Az En Cok Olan Sehirler Duzce Postasi Duzce Nin En Cok Okunan Gazetesi Yerel Haber Spor Sehir Haritalar Harita


Guncel Panosundaki Pin